Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
https://www.caro.cz
Dělala jsem to podle receptu.Myslím si,že vanilka je nutná,dá tomu skvělou a asi i nenahraditelnou chuť.Akorát se mi to zdá moc sladké.
a musi se to nechat odlezet nebo se to hned muze pit.
Kdysi jsem to ochutnala a pamatuju si, že to bylo dobré. Když nemám vanilku, můžu místo toho použit vanilínový cukr?
Minutková kuřecí směs II.
Bábovka vídeňská
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Kremeše s pudinkovým krémem
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Vanilková bábovka z tvarohu
Risotto s medvědím česnekem
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Nudle Bami Goreng
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink