• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
Napište svůj komentář k receptu

Klobásy v peřince

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks klobása dle chuti: moravská, maďarská..., cca(dle velikosti) 2 -
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 150
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná nebo hrubozrnná (dle chuti)
    • 2
      lžíce posekané bylinky dle chuti ( petrželka, pažitka,...) 1 -
    • tuk 18 X 25 cm
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Klobásky ozdobně nařízneme po celém boku a nasucho krátce opečme, aby se řezy zvýraznily, otevřely a chytly barvu.
2
Do misky nasypeme mouku, přidáme vlažné mléko, žloutky, hořčici, nasekané bylinky (šalvěj, libeček, bazalka...), osolíme a opepříme, důkladně metlou promícháme, nakonec zlehka vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku nalijeme hladké těsto, do kterého položíme klobásky a dáme do předehřáté trouby zapéct na střední teplotu. Během pečení se těsto nafoukne, ztuhne a napovrchu zezlátne. Tak poznáme, že máme hotovo a podáváme. Jako příloha se hodí zeleninový salát, sladkokyselá červená řepa... .
4
Do těsta můžeme přimíchat koření dle chuti (papriku, česnek, trochu drobně pokrájené barevné papriky)
5
Je to velice snadná a rychlá večeře nebo oběd, která se dá dochutit různými způsoby. Může posloužit i jako záchrana hladových krků, když dojde pečivo a nikomu se nechce nakoupit :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spiedan | 24. 2. 2016 19:59

    wow//very good//

  • Alžběta | 11. 3. 2014 06:24

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!

  • Dušková | 23. 1. 2014 19:31

    Musím vám recept pochválit, je to rychlé, mužské svědomitě dosyta nakrmím a nezabere mi to velkou dobu na přípravě, děkuji, určitě budu dělat. :-)

  • Vladka | 25. 8. 2013 20:28

    Nic jineho nez 4 spekacky v lednicce nebylo, i tak to nakonec byla kralovska vecere. Spekacky jsem prepulila, narazila a opekla taky driv nez se zapekaly. Velke diky, je to bomba a skoro z niceho.

  • Mrázková | 15. 1. 2013 14:57

    Mně po vyndání z trouby těsto trochu splasklo, ale i tak to bylo s čalamádou podle manžela "žrádlo" a já mu dávám za pravdu :))

  • Jana | 30. 7. 2012 17:28

    Doporucuji ochutnat, nam to sakra chutnalo!!!!!!! ;-)

  • Renďa | 28. 4. 2012 17:40

    Zkoušela jsem je včera k večeři a byl to zážitek, přítel na mě koukal jak kdybych spadla z třešně na hlavu, když jsem do tekutého těsta vložila opečené klobásy a pak se ládoval jak kanón, dík bezva recept.

  • jamajka | 5. 1. 2012 19:18

    moc dobré

  • Denisa | 17. 11. 2011 16:58

    :-P 1* za velkou dobrotu!

  • Šárka Matysová | 20. 10. 2011 20:50

    Budu dělat velmi často, je to bezvadný nápad a do peřiny se dá schovat kdeco z lednice ;-) :-P , díky, díky, díky!

  • pattison | 26. 9. 2011 23:05

    Naskladala jsem do testa opeceny polosuchy salam, posypala palivou paprikou a byla to vecere jak fik, s tou klobaskou urcite vyzkousim co nejdriv.

  • Eva | 22. 9. 2011 09:22

    Právě jsme dojedli a musím napsat, že je to naprosto perfektní a budu dělat často!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Slané Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice plnotučná Klobása Mléko Polohrubá mouka Posekané bylinky Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Likér z máty peprné

Likér z máty peprné

Super jablkové knedlíky

Super jablkové knedlíky

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

150
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
56
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
43
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Režisér Zelenka v slzách: Smrt kostýmní výtvarnice Libuše Pražákové (†78), se kterou dlouhodobě spolupracoval!

Režisér Zelenka v slzách: Smrt kostýmní výtvarnice Libuše Pražákové (†78), se kterou dlouhodobě spolupracoval!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
Klobásové knedlíčky
Klobásové knedlíčky
Klobásové zelí
Klobásové zelí
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Kmínové plecko na česneku a cibuli se…
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact