• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
Napište svůj komentář k receptu

Klobásy v peřince

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks klobása dle chuti: moravská, maďarská..., cca(dle velikosti) 2 -
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 150
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná nebo hrubozrnná (dle chuti)
    • 2
      lžíce posekané bylinky dle chuti ( petrželka, pažitka,...) 1 -
    • tuk 18 X 25 cm
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Klobásky ozdobně nařízneme po celém boku a nasucho krátce opečme, aby se řezy zvýraznily, otevřely a chytly barvu.
2
Do misky nasypeme mouku, přidáme vlažné mléko, žloutky, hořčici, nasekané bylinky (šalvěj, libeček, bazalka...), osolíme a opepříme, důkladně metlou promícháme, nakonec zlehka vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku nalijeme hladké těsto, do kterého položíme klobásky a dáme do předehřáté trouby zapéct na střední teplotu. Během pečení se těsto nafoukne, ztuhne a napovrchu zezlátne. Tak poznáme, že máme hotovo a podáváme. Jako příloha se hodí zeleninový salát, sladkokyselá červená řepa... .
4
Do těsta můžeme přimíchat koření dle chuti (papriku, česnek, trochu drobně pokrájené barevné papriky)
5
Je to velice snadná a rychlá večeře nebo oběd, která se dá dochutit různými způsoby. Může posloužit i jako záchrana hladových krků, když dojde pečivo a nikomu se nechce nakoupit :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové peřince

Houby nakládané v oleji na koprové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spiedan | 24. 2. 2016 19:59

    wow//very good//

  • Alžběta | 11. 3. 2014 06:24

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!

  • Dušková | 23. 1. 2014 19:31

    Musím vám recept pochválit, je to rychlé, mužské svědomitě dosyta nakrmím a nezabere mi to velkou dobu na přípravě, děkuji, určitě budu dělat. :-)

  • Vladka | 25. 8. 2013 20:28

    Nic jineho nez 4 spekacky v lednicce nebylo, i tak to nakonec byla kralovska vecere. Spekacky jsem prepulila, narazila a opekla taky driv nez se zapekaly. Velke diky, je to bomba a skoro z niceho.

  • Mrázková | 15. 1. 2013 14:57

    Mně po vyndání z trouby těsto trochu splasklo, ale i tak to bylo s čalamádou podle manžela "žrádlo" a já mu dávám za pravdu :))

  • Jana | 30. 7. 2012 17:28

    Doporucuji ochutnat, nam to sakra chutnalo!!!!!!! ;-)

  • Renďa | 28. 4. 2012 17:40

    Zkoušela jsem je včera k večeři a byl to zážitek, přítel na mě koukal jak kdybych spadla z třešně na hlavu, když jsem do tekutého těsta vložila opečené klobásy a pak se ládoval jak kanón, dík bezva recept.

  • jamajka | 5. 1. 2012 19:18

    moc dobré

  • Denisa | 17. 11. 2011 16:58

    :-P 1* za velkou dobrotu!

  • Šárka Matysová | 20. 10. 2011 20:50

    Budu dělat velmi často, je to bezvadný nápad a do peřiny se dá schovat kdeco z lednice ;-) :-P , díky, díky, díky!

  • pattison | 26. 9. 2011 23:05

    Naskladala jsem do testa opeceny polosuchy salam, posypala palivou paprikou a byla to vecere jak fik, s tou klobaskou urcite vyzkousim co nejdriv.

  • Eva | 22. 9. 2011 09:22

    Právě jsme dojedli a musím napsat, že je to naprosto perfektní a budu dělat často!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Slané Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice plnotučná Klobása Mléko Polohrubá mouka Posekané bylinky Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina II.

Bublanina II.

Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

69
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
50
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
40
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
Klobásové knedlíčky
Klobásové knedlíčky
Klobásové zelí
Klobásové zelí
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Kmínové plecko na česneku a cibuli se…
  • Recepty.cz
  • Klobásy v peřince
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact