• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Klobásové zelí
Napište svůj komentář k receptu

Klobásové zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 42
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásové zelí
Klobásové zelí
Klobásové zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g kysané zelí okapané
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, pikantní...
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      lžíce rajský protlak cca 25 gramů
    • 2
      stroužek česnek dle chuti 1 -
    • 1
      lžička grilovací koření nebo drcený kmín a mletá sladká paprika
    • 2
      lžička cukr krupice cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička hladká mouka rovná
    • 150
      ml voda cca

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje osmažíme cibuli, během smažení přidáme smažit i na kolečka pokrájenou klobásu, pak přidáme krátce orestovat protlak s česnekem a koření a ihned vmícháme okapané zelí. Zelí osolíme, osladíme, zaprášíme mouku a dobře promícháme. Pak přilijeme vodu a pod poklicí za občasného promíchání a případně i podlití dusíme zelí doměkka. Nakonec dochutíme pepřem, solí a podáváme.
2
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem, pečivem.
3
Před podáváním můžeme do zelí vmíchat trochu zakysané smetany.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásové knedlíčky

Klobásové knedlíčky

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Václav Holík | 23. 8. 2015 17:19

    Vynikající kombinace pochutin po kterých zlatavý mok v hrdle jen zasyčel.

  • lucadanek | 2. 4. 2014 08:20

    Výborné, sklidila jsem ohromný úspěch. Díky za recept.

  • Zuzana | 17. 2. 2014 14:51

    Bylo to vyborne a rychle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr krupice Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Hraběnčin rebarborový koláč

Hraběnčin rebarborový koláč

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

105
Fežoáda
Fežoáda
95
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
93
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
32
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Mystická česká jména pro muže: Jakou sílu v sobě nesou?

Mystická česká jména pro muže: Jakou sílu v sobě nesou?

Další doporučené recepty:

Klobásová pomazánka
Klobásová pomazánka
Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
Klobásové knedlíčky
Klobásové knedlíčky
Klobásy v peřince
Klobásy v peřince
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
  • Recepty.cz
  • Klobásové zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact