Polovinu klobásy umeleme na masovém mlýnku. Máslo vyšleháme se syrokrémem a hořčicí a s mletou klobáskou dobře prošleháme. Ochutíme pepřem, podle potřeby osolíme. Ozdobně nastříkáme na trojúhelníčky chleba a ozdobíme kolečkem okurky, klobásy a rajčete.
2
**Poznámka:** pomazánka je výtečná na grahamovém chlebu s klobásou z těchto stránek.
Místo klobásy jsem koupila paprikáš a měkký salám a vše umlela a přidala jsem ještě cibuli a ostatní ingredience.
Daniella O.
|30. 9. 2010 19:32
Vyborna pomazanka, ale mela jsem jinou klobasku, byla mekci, takze nebylo treba ani pomlyt, stacilo nakrajet na male kousicky a vse rozslehat rucnim ponornym mixerem do peny. Ozdobila jsem vajickem, rajcetem a nakladanou okurkou. Vytecne...)))
Milan Daniel
|10. 5. 2010 19:09
Vrazil jsem do toho necelou půlvaničku polotučného tvarohu, ale trochu jsem to přehnal s výraznější hořčicí, takže opatrně. Jinak dobrá pomazánka, doporučuju.
Milan Daniel
|10. 5. 2010 19:09
Vrazil jsem do toho necelou půlvaničku polotučného tvarohu, ale trochu jsem to přehnal s výraznější hořčicí, takže opatrně. Jinak dobrá pomazánka, doporučuju.
Zora Manasová
|30. 12. 2009 21:57
Michaelo, to sú štvorcové alebo trojuholníkové syry v krabičkách, napr. www.syrokremsmotanela.sk alebo www.apetito.cz (vľavo Klasik a Línia).
Michaela Linhartová
|29. 12. 2009 11:12
Měla bych dotaz. Co je to syrokrém nebo Lunex. Ani jedno neznám.