• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Klobásková pikantní omáčka

autor: vymetal
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásková pikantní omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pikantní klobása celé
    • 1
      sklenice zelenina velká
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      l mléko 1/4-1/2 l
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce vlijeme sklenici ostré zeleninové směsi Halali, přidáme trošku vody a vložíme klobásky. Vaříme cca 15-20 minut do uvaření klobásek. Klobásky vyjmeme a nakrájíme na kolečka. Uvařenou zeleninu trošku ochladíme a jemně rozmixujeme (jako při přípravě svíčkové). Vlijeme do hrnce, přidáme šlehačku, na kolečka nakrájené klobásky, mléko. Necháme přejít varem a zahustíme jíškou dle potřeby. Většinou není třeba dochucovat, Halali je velmi pikantní, ale možno přisolit atd.
2
Podáváme s knedlíkem, nejlépe hrnkovým. Je to rychlé, jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Kalábová | 14. 12. 2008 18:29

    Výborné!!!!

  • Anna O. | 13. 6. 2007 15:17

    Jojo, to je pro děti jak stvořené - ostrá zeleninová směs, pikantní klobásky... Paní učitelko, nechcete vařit podle zásad zdravé výživy?

  • Anonym | 13. 6. 2007 14:44

    Aha, hodiny vaření v devítce jsem tedy nesnášela. Bohužel to nebyl kroužek, byly tehdy povinné místo kovodílen, kam chodili kluci.

  • Jarka O. | 13. 6. 2007 13:45

    Zapomněla jsem ohodnotit, vařili jsme s dětmi na kroužku vaření, byla to jejich první omáčka s knedlíkem a povedla se jim. Sice by byla lepší nějaká z čerstvých surovin, jenomže máme k dispozici pouze dvě vyučovací hodiny a to toho moc nestihnete, když musí ještě po sobě umýt nádobí :-))

  • Anet | 13. 6. 2007 07:47

    Anonyme- podle mě je celkem jedno, jaký dáš klobásy. Každej má nějaký osvědčený klobásy, který mu chutnaji, tak si myslim, že neni problém. Já osobně miluju haberský klobásy, ale jak řikám - klobás je dneska mraky, tak si myslim, že vybrat nějaký fakt dobrý neni dneska problém...:o))

  • Jaroslava Oumarová | 22. 5. 2006 12:17

    Tohle vyzkouším,díky za recept:-) Mám ráda rychlovky. Hlavně o prázdninách, když musím vařit skoro každý den.

  • Anonym | 22. 5. 2006 09:26

    Prosím radu, jaké např. klobásky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Pikantní klobása Šlehačka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Sýrová pomazánka s nivou

Sýrová pomazánka s nivou

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Kořeněná panenka ve slanině

Kořeněná panenka ve slanině

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

236
Dýňová tortila
Dýňová tortila
181
Máslové řízky
Máslové řízky
175
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
37
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Klementinkové smoothie s matchou
Klementinkové smoothie s matchou
Klobása na zelenině
Klobása na zelenině
Klobása v bramborovém těstě
Klobása v bramborovém těstě
Klobásová omáčka
Klobásová omáčka
Klobásová pomazánka
Klobásová pomazánka
Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact