• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Klobásková pikantní omáčka

autor: vymetal
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klobásková pikantní omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pikantní klobása celé
    • 1
      sklenice zelenina velká
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      l mléko 1/4-1/2 l
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce vlijeme sklenici ostré zeleninové směsi Halali, přidáme trošku vody a vložíme klobásky. Vaříme cca 15-20 minut do uvaření klobásek. Klobásky vyjmeme a nakrájíme na kolečka. Uvařenou zeleninu trošku ochladíme a jemně rozmixujeme (jako při přípravě svíčkové). Vlijeme do hrnce, přidáme šlehačku, na kolečka nakrájené klobásky, mléko. Necháme přejít varem a zahustíme jíškou dle potřeby. Většinou není třeba dochucovat, Halali je velmi pikantní, ale možno přisolit atd.
2
Podáváme s knedlíkem, nejlépe hrnkovým. Je to rychlé, jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Kalábová | 14. 12. 2008 18:29

    Výborné!!!!

  • Anna O. | 13. 6. 2007 15:17

    Jojo, to je pro děti jak stvořené - ostrá zeleninová směs, pikantní klobásky... Paní učitelko, nechcete vařit podle zásad zdravé výživy?

  • Anonym | 13. 6. 2007 14:44

    Aha, hodiny vaření v devítce jsem tedy nesnášela. Bohužel to nebyl kroužek, byly tehdy povinné místo kovodílen, kam chodili kluci.

  • Jarka O. | 13. 6. 2007 13:45

    Zapomněla jsem ohodnotit, vařili jsme s dětmi na kroužku vaření, byla to jejich první omáčka s knedlíkem a povedla se jim. Sice by byla lepší nějaká z čerstvých surovin, jenomže máme k dispozici pouze dvě vyučovací hodiny a to toho moc nestihnete, když musí ještě po sobě umýt nádobí :-))

  • Anet | 13. 6. 2007 07:47

    Anonyme- podle mě je celkem jedno, jaký dáš klobásy. Každej má nějaký osvědčený klobásy, který mu chutnaji, tak si myslim, že neni problém. Já osobně miluju haberský klobásy, ale jak řikám - klobás je dneska mraky, tak si myslim, že vybrat nějaký fakt dobrý neni dneska problém...:o))

  • Jaroslava Oumarová | 22. 5. 2006 12:17

    Tohle vyzkouším,díky za recept:-) Mám ráda rychlovky. Hlavně o prázdninách, když musím vařit skoro každý den.

  • Anonym | 22. 5. 2006 09:26

    Prosím radu, jaké např. klobásky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Pikantní klobása Šlehačka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

63
Klasické lečo
Klasické lečo
44
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
38
Pečený květák s uzenou paprikou
Pečený květák s uzenou…
35
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
27
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry, které jsou ideální na teplé letní dny
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry,…
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku, perník, brownies nebo muffiny
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku,…
AHA.cz Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Herec Ivan Trojan: Konec kariéry?! Seknul s divadlem

Herec Ivan Trojan: Konec kariéry?! Seknul s divadlem

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

Další doporučené recepty:

Klementinkové smoothie s matchou
Klementinkové smoothie s matchou
Klobása na zelenině
Klobása na zelenině
Klobása v bramborovém těstě
Klobása v bramborovém těstě
Klobásová omáčka
Klobásová omáčka
Klobásová pomazánka
Klobásová pomazánka
Klobásová směs s hlívou
Klobásová směs s hlívou
  • Recepty.cz
  • Klobásková pikantní omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact