• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Klasické kremrole

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      ks žloutek
  • Náplň
    • 3
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 90
      g moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Kremrole upečeme, jak je popsáno v receptu Kremrole se šlehačkou. Naplníme je bílkovým sněhem, případně lehounce pocukrujeme.
2
Náplň: šleháme bílky se štipcem soli a přidáváme pískový cukr.
3
Po mírném prošlehání vložíme nádobu se sněhem do parní lázně.
4
Pokračujeme ve šlehání, během něhož přidáme moučkový cukr, až docílíme tuhé, lesklé bílé hmoty, kterou po zchladnutí naplníme do trubiček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto klasické

Linecké těsto klasické

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Klasické kvašáky

Klasické kvašáky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evelýna | 22. 12. 2012 15:14

    Milé dámy, pamatujte si, že nejlépe se človék poučí vlastní chybou. Je mi 59 a každou chvíli objevím něco, o čem jsem doposud neměla nejmenší tušení.

  • kattybieber | 10. 11. 2012 16:00

    Mně ty kremrole za žádnou cenu nešli sundat z těch kovových tyčinek. NEvíte co dělám špatně?

  • beba | 27. 1. 2011 21:59

    Ďakujem za odpoveď. Práve toho som sa bála a žiadne trubičky neplnila snehom ani šľahačkou, lebo som si myslela, že sa šľahačka roztopí a bude z toho voda. Teraz už určite vyskúšam.Zostali mi totiž od vianoc kupované trubičky,ktorých vnútro je poliate čokoládou a plnia sa šľahačkou. Ešte raz dík.

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 11:21

    Bebo,náplň dávám vždy do sáčku.Bílkovou i šlehačkovou.Pokud je smetana málo tučná,přidávám ztužovač,jinak brzy povolí a teče.Z toho sáčku to jde z lehka a rychle,nechce tu šlehačku v sáčku dlouho zahřívat v ruce.Určitě to půjde ;-) :-) ...

  • beba | 27. 1. 2011 10:50

    Môžete mi prosím poradiť,ako mám správne plniť tie kremrole?Ten sneh môžem dať do sáčika na zdobenie a tak to naplniť? A keď chcem plniť len ušľahanou šľahačkou, aj tú môžem dať do sáčika? Nestratí na objeme, keď ju budem v tom sáčiku stláčať?

  • janahejd | 27. 1. 2011 05:37

    Vyzkousela jsem se svym domacim listovym testem, vsem moc chutnalo, jsou dobre, lehoucke... diky za recept :)

  • Di | 3. 1. 2011 22:26

    Nezkazí se, ale za cca 3 dny uschne a ztuhne.

  • recepty73
    recepty73 | 21. 12. 2010 16:16

    Vydrží určitě 14 dní,ale né u nás :-D :-D :-D

  • Corny | 14. 12. 2010 14:30

    Dobrý den, jak dlouho vydrží tato náplň? Chci to udělat na vánoce, ale mám strach, aby se náplň brzy nezkazila. Děkuji

  • Ladia
    Ladia | 23. 11. 2010 10:09

    Pískový neboli krupicový cukr

  • beba | 22. 11. 2010 22:42

    Prosím, aký je to pískový cukr ?

  • Anonym | 6. 6. 2006 11:17

    a zkusily jste někdy milé dámy,potřít kremrole žloutkem?samozřejmě před pečením.pak obalit v cukru.jsou vláčné,úžasné.a když je naplníte ušlehanou šlehačkou...báječné.doporučuji

  • Di | 8. 2. 2006 16:10

    Můžeme použít i lehký máslový krém (pak ale dělám raději šátečky - těsto nařežu na čtverce a jenom spojím na trubičce protilehlé rohy). Už jsem také plnila kremrole slaným tvarohovým krémem a okraje máčela ve strouhaném sýru.

  • Jana Han | 8. 2. 2006 10:09

    Jsou vyborne plenene i slehackou nebo parizskym cokoladovym kremem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Listové těsto Moučkový cukr Sůl Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Jablíčka v županu se žloutkovým krémem

Jablíčka v županu se žloutkovým krémem

Jablečný koláč (buchta)

Jablečný koláč (buchta)

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

96
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
60
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
40
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
38
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Klasická hrachová kaše
Klasická hrachová kaše
Klasická vánoční štóla
Klasická vánoční štóla
Klasická žemlovka
Klasická žemlovka
Klasické kvašáky
Klasické kvašáky
Klasické kynuté koláče
Klasické kynuté koláče
Klasické lečo
Klasické lečo
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact