• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Klasické kremrole

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      ks žloutek
  • Náplň
    • 3
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 90
      g moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Kremrole upečeme, jak je popsáno v receptu Kremrole se šlehačkou. Naplníme je bílkovým sněhem, případně lehounce pocukrujeme.
2
Náplň: šleháme bílky se štipcem soli a přidáváme pískový cukr.
3
Po mírném prošlehání vložíme nádobu se sněhem do parní lázně.
4
Pokračujeme ve šlehání, během něhož přidáme moučkový cukr, až docílíme tuhé, lesklé bílé hmoty, kterou po zchladnutí naplníme do trubiček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto klasické

Linecké těsto klasické

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Klasické kvašáky

Klasické kvašáky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evelýna | 22. 12. 2012 15:14

    Milé dámy, pamatujte si, že nejlépe se človék poučí vlastní chybou. Je mi 59 a každou chvíli objevím něco, o čem jsem doposud neměla nejmenší tušení.

  • kattybieber | 10. 11. 2012 16:00

    Mně ty kremrole za žádnou cenu nešli sundat z těch kovových tyčinek. NEvíte co dělám špatně?

  • beba | 27. 1. 2011 21:59

    Ďakujem za odpoveď. Práve toho som sa bála a žiadne trubičky neplnila snehom ani šľahačkou, lebo som si myslela, že sa šľahačka roztopí a bude z toho voda. Teraz už určite vyskúšam.Zostali mi totiž od vianoc kupované trubičky,ktorých vnútro je poliate čokoládou a plnia sa šľahačkou. Ešte raz dík.

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 11:21

    Bebo,náplň dávám vždy do sáčku.Bílkovou i šlehačkovou.Pokud je smetana málo tučná,přidávám ztužovač,jinak brzy povolí a teče.Z toho sáčku to jde z lehka a rychle,nechce tu šlehačku v sáčku dlouho zahřívat v ruce.Určitě to půjde ;-) :-) ...

  • beba | 27. 1. 2011 10:50

    Môžete mi prosím poradiť,ako mám správne plniť tie kremrole?Ten sneh môžem dať do sáčika na zdobenie a tak to naplniť? A keď chcem plniť len ušľahanou šľahačkou, aj tú môžem dať do sáčika? Nestratí na objeme, keď ju budem v tom sáčiku stláčať?

  • janahejd | 27. 1. 2011 05:37

    Vyzkousela jsem se svym domacim listovym testem, vsem moc chutnalo, jsou dobre, lehoucke... diky za recept :)

  • Di | 3. 1. 2011 22:26

    Nezkazí se, ale za cca 3 dny uschne a ztuhne.

  • recepty73
    recepty73 | 21. 12. 2010 16:16

    Vydrží určitě 14 dní,ale né u nás :-D :-D :-D

  • Corny | 14. 12. 2010 14:30

    Dobrý den, jak dlouho vydrží tato náplň? Chci to udělat na vánoce, ale mám strach, aby se náplň brzy nezkazila. Děkuji

  • Ladia
    Ladia | 23. 11. 2010 10:09

    Pískový neboli krupicový cukr

  • beba | 22. 11. 2010 22:42

    Prosím, aký je to pískový cukr ?

  • Anonym | 6. 6. 2006 11:17

    a zkusily jste někdy milé dámy,potřít kremrole žloutkem?samozřejmě před pečením.pak obalit v cukru.jsou vláčné,úžasné.a když je naplníte ušlehanou šlehačkou...báječné.doporučuji

  • Di | 8. 2. 2006 16:10

    Můžeme použít i lehký máslový krém (pak ale dělám raději šátečky - těsto nařežu na čtverce a jenom spojím na trubičce protilehlé rohy). Už jsem také plnila kremrole slaným tvarohovým krémem a okraje máčela ve strouhaném sýru.

  • Jana Han | 8. 2. 2006 10:09

    Jsou vyborne plenene i slehackou nebo parizskym cokoladovym kremem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Listové těsto Moučkový cukr Sůl Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Blesková roláda s pudinkem

Blesková roláda s pudinkem

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Banánové Margot řezy

Banánové Margot řezy

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

177
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake
135
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
111
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
48
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
22
Rajská omáčka, která se musí povést
Rajská omáčka, která se…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Klasická hrachová kaše
Klasická hrachová kaše
Klasická vánoční štóla
Klasická vánoční štóla
Klasická žemlovka
Klasická žemlovka
Klasické kvašáky
Klasické kvašáky
Klasické kynuté koláče
Klasické kynuté koláče
Klasické lečo
Klasické lečo
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact