• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Klasické kremrole

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
Klasické kremrole
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      ks žloutek
  • Náplň
    • 3
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 90
      g moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Kremrole upečeme, jak je popsáno v receptu Kremrole se šlehačkou. Naplníme je bílkovým sněhem, případně lehounce pocukrujeme.
2
Náplň: šleháme bílky se štipcem soli a přidáváme pískový cukr.
3
Po mírném prošlehání vložíme nádobu se sněhem do parní lázně.
4
Pokračujeme ve šlehání, během něhož přidáme moučkový cukr, až docílíme tuhé, lesklé bílé hmoty, kterou po zchladnutí naplníme do trubiček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto klasické

Linecké těsto klasické

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Klasické kvašáky

Klasické kvašáky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evelýna | 22. 12. 2012 15:14

    Milé dámy, pamatujte si, že nejlépe se človék poučí vlastní chybou. Je mi 59 a každou chvíli objevím něco, o čem jsem doposud neměla nejmenší tušení.

  • kattybieber | 10. 11. 2012 16:00

    Mně ty kremrole za žádnou cenu nešli sundat z těch kovových tyčinek. NEvíte co dělám špatně?

  • beba | 27. 1. 2011 21:59

    Ďakujem za odpoveď. Práve toho som sa bála a žiadne trubičky neplnila snehom ani šľahačkou, lebo som si myslela, že sa šľahačka roztopí a bude z toho voda. Teraz už určite vyskúšam.Zostali mi totiž od vianoc kupované trubičky,ktorých vnútro je poliate čokoládou a plnia sa šľahačkou. Ešte raz dík.

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 11:21

    Bebo,náplň dávám vždy do sáčku.Bílkovou i šlehačkovou.Pokud je smetana málo tučná,přidávám ztužovač,jinak brzy povolí a teče.Z toho sáčku to jde z lehka a rychle,nechce tu šlehačku v sáčku dlouho zahřívat v ruce.Určitě to půjde ;-) :-) ...

  • beba | 27. 1. 2011 10:50

    Môžete mi prosím poradiť,ako mám správne plniť tie kremrole?Ten sneh môžem dať do sáčika na zdobenie a tak to naplniť? A keď chcem plniť len ušľahanou šľahačkou, aj tú môžem dať do sáčika? Nestratí na objeme, keď ju budem v tom sáčiku stláčať?

  • janahejd | 27. 1. 2011 05:37

    Vyzkousela jsem se svym domacim listovym testem, vsem moc chutnalo, jsou dobre, lehoucke... diky za recept :)

  • Di | 3. 1. 2011 22:26

    Nezkazí se, ale za cca 3 dny uschne a ztuhne.

  • recepty73
    recepty73 | 21. 12. 2010 16:16

    Vydrží určitě 14 dní,ale né u nás :-D :-D :-D

  • Corny | 14. 12. 2010 14:30

    Dobrý den, jak dlouho vydrží tato náplň? Chci to udělat na vánoce, ale mám strach, aby se náplň brzy nezkazila. Děkuji

  • Ladia
    Ladia | 23. 11. 2010 10:09

    Pískový neboli krupicový cukr

  • beba | 22. 11. 2010 22:42

    Prosím, aký je to pískový cukr ?

  • Anonym | 6. 6. 2006 11:17

    a zkusily jste někdy milé dámy,potřít kremrole žloutkem?samozřejmě před pečením.pak obalit v cukru.jsou vláčné,úžasné.a když je naplníte ušlehanou šlehačkou...báječné.doporučuji

  • Di | 8. 2. 2006 16:10

    Můžeme použít i lehký máslový krém (pak ale dělám raději šátečky - těsto nařežu na čtverce a jenom spojím na trubičce protilehlé rohy). Už jsem také plnila kremrole slaným tvarohovým krémem a okraje máčela ve strouhaném sýru.

  • Jana Han | 8. 2. 2006 10:09

    Jsou vyborne plenene i slehackou nebo parizskym cokoladovym kremem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Listové těsto Moučkový cukr Sůl Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

Těstoviny s vejci, parmezanem a…

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

52
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá…
41
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
26
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Zelňačka s klobásou
Zelňačka s klobásou

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Klasická hrachová kaše
Klasická hrachová kaše
Klasická vánoční štóla
Klasická vánoční štóla
Klasická žemlovka
Klasická žemlovka
Klasické kvašáky
Klasické kvašáky
Klasické kynuté koláče
Klasické kynuté koláče
Klasické lečo
Klasické lečo
  • Recepty.cz
  • Klasické kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact