Polévka, který vás dostane z nachlazení nebo z kocoviny. Je snadná, chutná a plná vitamínů.
Vegeta, podravka, kostka. Vrchol českého kulinářského umění. Jdu zvracet... co raději použít vývar jako základ, osmahlou cibuli, kmín, pepř a další koření které dá polévce skutečnou chuť a ne jen její náhražku.
A Ty seš co za blázna, že bez vývaru je to chutnější? Ach bože, další zasranej babica. Když nemáte limetku, dejte tam citron, když nemáte citron nedávejte tam nic. :-$ :-$ :-$
A Ty seš co za blázna, že bez vývaru je to chutnější? Ach bože, další zasranej babica. Když nemáte limetku, dejte tam citron, když nemáte citron nedávejte tam nic. :-$ :-$ :-$
přidávám kousek slaniny a chilli - tekuté ši sypké. a místo másla používám sádlo, nejlepé husí (a nebo z kačeny, když je právě upečená). česnečka má větší říz, pro ty, kteří to rádi ostřejší!
Proc probhoha lidi cpou do jidel sragory jako veteu a jine. to fakt nechapu... :-$
Blbost! Vývar je ok a když je z uzenýho tak neni co řešit.
Zlatá klasika, která nikdy nezklame...nepoužila jsem vývar, dělám pouze z vody a je to mnoooohem lepší... ;-)
Dochutit Podravkou, či Vegetou to může jen ... Normálně si do vody hoďte hovězí maso s kostí, nebo klidně vepřové maso s kostí, nebo klidně kuřecí skelet. Pak si to hovězí, nebo vepřové dáte s hořčicí, či křenem. Je to vynikající. Hlavně žádná dochucovadla a bujónové kostičky
vařila jsem česnečku poprvé a byla vynikající...,i přítel si moc pochutnal. rozhodně budeme vařit častěji
bujon na gulas a taky nebyla k zahození!:) <3
Dala jsem do ní kuřecí bujón a byla super. ;-) Díky, vždycky zapomenu, jak na ni.