:-) super, děkuji :-)
Asi to budou ty, které dělávám a jsou naprosto luxusní. Napíšu zde recept trošku jinak. 250 g hladké mouky 1/2 balíčku prášku do pečiva 4 vejce 250 g cukru 10 lžic vlažné vody 10 lžic oleje 5 kusů kiwi 1 šlehačka 31% 2 zakysané smetany 15% 100 g cukru 1 vanilkový pudink 1/2 l vody 1 dl šťávy z kiwi (nebo jedno celé rozmačkat) 1 lžíce cukru Kdo má problém s polevou - vaří se prostě jako pudink, ale místo mléka je voda. A přidává se ta šťáva z kiwi nebo rozmačkané jedno kiwi. Krásně to zhoustne. Řezy se polévají ještě teplou polevou, ne však horkou! Přidám foto :-)
Těsto krásné, ae nápln mi vubec nešla udělat.
výborné, řadím mezi oblíbené. děkuji paní wendy za tip s kyselinou citronovou - když jsem si představila kiwi sirup se všemi "éčky" a barvivy, tak se mi do řezů moc nechtělo, ale s tou kyselinou to je bezva a o barvu se postará samotné kiwi. jenom příště nebudu krájet plátky, ale malinké kostečky - plátky se hůř porcují lžičkou, hlavně dětem
opravdu jsou vynikající děláme je už leta jen ti naši zmlsaní chlapi trochu recept pozměnili a místo kiwi dáváme kompotované broskve a mandarinky (broskve pokrájet) a to želé na to potom vaříme z toho sirupu co zbyl po ovoci když je ho málo dolijeme vodou.je to u nás buchta č.1 a tím žele to poléváme hned rodina by nevydržela a do šlehačky také přidávám ztužovač,
Já ve vodě uvařím jen pudink s vodou a pak přidám špetku kyseliny citronový, dostane to pak výbornou chuť, že není nouze o zájemce na vylízání hrnečku :c)
Tyto Kiwi řwzy jsou super.Dělávám je už léta.Jen mám těsto ze 4 vajíček,teda je tenčí těsto.Díky za nápad s kiwi sirupem.Dělávám to s kiwi práškem nebo vitacitem.
V sobotu jsem dělala, jen místo kiwi jsem dala jahody a jahodový puding.Ušlehala jsem slehačku do tuha , plus zakysaná smetana a nic neutíkalo.Můžu doporučit, fakt dobré.
Pridavam do slehacky ztuzovac a nebo kysanou smetanu ta to taky podrzi :-)
Kdysi jsem tyto řezy udělala. Nebyly špatné, ale šlehačková náplň trochu "utíkala". Co s tím?
Tyto rezy delam a jsou vyborne,upeceny piskot potiram tence marmeladou aby nebyl moc mokry.Neni sladky a je osvezujici.
Tyto řezy mám napsané, ale ještě jsem je nezkoušela. V mém receptu se doporučuje piškot natřít smetanou + kiwi a dát do lednice. Druhý den nalít puding.Těžko říct, který postup je lepší.