• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky
Napište svůj komentář k receptu

Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 9
      ks bílek
    • 1
      špetka sůl
    • 9
      lžíce cukr
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1,50
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g vlašské ořechy nahrubo nasekané
  • Náplň I.
    • 100
      g čokoládový krém polotovar
  • Náplň II.
    • 1
      l mléko
    • 2,50
      balíček vanilkový pudink
    • 9
      ks žloutek
    • 9
      lžíce cukr krystal
    • 300
      g máslo
    • 1
      lžíce kakao
  • Náplň III.
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
    • cukr dle chuti
  • Na ozdobu
    • kakao nebo strouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Z bílků, špetky soli a cukru vyšleháme sníh, přidáme mouku, strouhanku, olej a prášek do pečiva. Na pečící plech dáme pečící papír, pomastíme jej a nasypeme po celé ploše ořechy. Na ně nalijeme těsto a upečeme do růžova. Ještě teplé těsto vyndáme na podložku, obrátíme papírem nahoru, ten odstraníme a na teplý moučník rozetřeme čokoládový krém. Necháme vychladit.
2
Připravíme vanilkový krém tak, že smícháme žloutky s mlékem a cukrem, přivedeme k varu přidáme pudinky, povaříme a necháme vychladit. Našleháme máslo, postupně zašleháme pudink, rozdělíme na poloviny a jednu obarvíme kakaem. Na moučník dáváme střídavě lžící světlý a tmavý krém, trochu vidličkou promíchéme a srovnáme. Na tento krém dáme šlehačku připravenou se ztužovačem obvyklým způsobem. Nakrájíme na kostky a na talířcích ještě přizdobíme. Připravíme si 3 proužky alobalu, ty dáme trochu od sebe na šlehačku, posypeme kakaem nebo strouhanou čokoládou. Štětečkem z alobalu kakao smeteme na talířek - na něm vytvoří ozdobu, odstraníme alobal a moučník má proužky jako zebra.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Zákusek chudých

Zákusek chudých

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • helus helus | 4. 12. 2007 08:39

    Robim podobné rezy Kinderbueno a môžem potvrdiť že je vynikajúci.

  • Keselyová Klára | 2. 12. 2007 18:52

    Tento recept je vynikajúci. Každý bol ním unesený. Ovšem mám jednu pripomienku. Nahrubo posekané orechy, treba najprv osmažiť. Skôste, a zistíte rozdiel. Ale presto všetko dávam 1.-ku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoládový krém Cukr Cukr krystal Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Strouhanka Sůl Vanilkový pudink Vlašské ořechy Žloutek Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečený jogurtový dort

Nepečený jogurtový dort

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Čínská rýže

Čínská rýže

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

60
Vanilkový cheesecake
Vanilkový cheesecake
56
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
54
Pórková polévka se slaninou
Pórková polévka se…
33
Šopský salát
Šopský salát
28
Nejjednodušší ovocný koláč
Nejjednodušší ovocný…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact