• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kinder mléčný řez
Napište svůj komentář k receptu

Kinder mléčný řez

autor: Jirulinka
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kinder mléčný řez
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • na těsto
    • 8
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce teplá voda
    • 80
      g rozpuštěné máslo
    • 300
      g hladká mouka
    • 40
      g kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      lžička prášek do perníku nemusí být
  • krém
    • 8
      lžíce cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 375
      ml mléko polotučné
    • 1,50
      balíček želé dortové
    • 800
      ml smetana ke šlehání
  • poleva
    • 250
      g čokoláda na vaření
    • 100
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Příprava piškotu:
2
Z oddělených žloutků a cukru vyšlehejte hustou pěnu a lžící po malých dávkách přidávejte vodu. Dále zašlehejte opatrně tekuté zchladlé máslo. Do pěny opět po malých dávkách vsypte směs mouky, kakaa, kypřicího prášku a prášku do perníku.
3
Těsto promíchejte, získá intenzivní čokoládovou barvu. Pak do něj stěrkou zlehka vmíchejte tuhý sníh vyšlehaný z 8 bílků, krásně ho vylehčí. Hotové těsto hned rozetřete na opravdu velký plech vyložený pečicím papírem (upečený plát pak rozpůlíte), případně použijte dva menší plechy; každopádně budete ve finále potřebovat dva piškotové pláty těsta. Nadýchaný piškot pečte 12-15 minut při 180°C.
4
Mezitím si podle návodu níže připravte krém:
5
Smíchejte pískový cukr s vanilkovým a v hrnci na plotně přiveďte k varu odměřené množství mléka. Přisypte připravenou směs cukrů a za stálého míchání je nechte rozpustit.
6
Po zchladnutí vmíchejte nebo zašlehejte do vlažného mléka po částech želatinu, kterou nechte dopředu nabobtnat v troše vody. Nakonec želírující mléko rychle zašlehejte do šlehačky připravené z čerstvé smetany na šlehání. Pracujte rychle, aby náplň předčasně neztuhla.
7
Upečený piškotový plát překlopte z plechu na rovnou podložku, po vychladnutí rozřízněte na dvě stejně velké poloviny, případně použijte dva pláty ze dvou stejně velkých plechů. Na jeden z plátů naneste vysokou vrstvu bílého mléčného krému a rovnoměrně ji rozetřete po celé ploše.
8
Krém přiklopte druhým piškotovým plátem, lehce přitlačte a nechte vše v chladu odpočinout, aby náplň dokonale ztuhla. Po zchladnutí potřete povrch piškotu vrstvou rozehřáté čokoládové polevy: stačí ve vodní lázni rozehřát čokoládu, přidat kousek másla a hmotu hladce vymíchat. Zjemnění kouskem másla je důležité, protože čokoláda se díky němu nebude po ztuhnutí lámat a půjde dobře krájet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smoothie s Kinder Pinguí

Smoothie s Kinder Pinguí

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Smetanový cappuccino dort / řez

Smetanový cappuccino dort / řez

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • deyvo111 | 3. 4. 2016 16:22

    Vyhodil jsem za to hromadu peněz jen abych to ,potom dával do popelnice. :'( :-X

  • deyvo111 | 3. 4. 2016 16:21

    Vyhodil jsem za to hromadu peněz jen abych to ,potom dával do popelnice. :'( :-X

  • deyvo111 | 3. 4. 2016 16:21

    Vyhodil jsem za to hromadu peněz jen abych to ,potom dával do popelnice. :'( :-X

  • zuzka | 29. 11. 2014 19:35

    Delala jsem dnes, dala chladit, bude se chladit do zitrka... Nevim, mozna si upravim davku na testo, urcite trosku pridat a naopak na krem bych ubrala minimalne jednu smetanu...prislo mi ze toho bylo zbytecne moc...

  • ještěrka | 23. 11. 2014 19:32

    Dopadla jsem stejně :-X

  • alexah | 30. 10. 2014 07:03

    Bohuzel se tedy vubec nepovedlo.. placka je tuha, krem byla stale jen tekutina. nepomohl ani ztuzovac, ani hodinove slehani.. nic.. takze jsem ve vysledku dva litry smetany vylila do zachodu... :'(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Mléko polotučné Prášek do pečiva Prášek do perníku Rozpuštěné máslo Smetana ke šlehání Teplá voda Vanilkový cukr Vejce Želé dortové
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Kokosky II.

Kokosky II.

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Francouzské toasty sladké

Francouzské toasty sladké

Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Pasta / pesto z česnekových výhonků

Pasta / pesto z česnekových výhonků

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

77
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
52
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
33
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
27
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové růže s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kinder mléčný řez
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact