Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme.
2
Vložíme do zapékací nádoby, aby se nám nerozpadávalo maso, případně můžeme maso smotat nití, ale ve většina případech není potřeba. Poté zalijeme šlehačkou, kterou jsme smíchali s kečupem, posypeme bazalkou, solí, chilli a pepřem. Nakonec posypeme cibulí.
3
Pečeme 30-45 minut. Podáváme s rýži či hranolkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza
|11. 2. 2017 23:02
Tomuhlez receptez by dal nejlepsi znamk u jen zoufalec bez chuti a cichu. Jednim slovem katastrofa a o fotce tu nemuze byt rec ani v divokem snzu. 8-) :-$ :-$ :-X nez bych to uvarila nekomu blizkemu, to se.dam rassi na miodleni :-S
Jarka
|6. 6. 2013 17:23
Celkem dost průměrné a vůbec né takové jako na fotce :-S
tito
|18. 5. 2013 08:12
:-$ Fotka je na prd a recept taky, maglajs všeho možnýho :-$ :'(
Emilia
|2. 5. 2013 16:11
V recepte je napísané:
"... a srolujeme. "
Na fotografii (hlavne zväčšenej) jasne vidieť, že je to niečo ako "Cordon blue", ale poliate niečim neidentifikovateľným zafarbeným do žlta.
Samozrejme, že takto nie je potrebné mäso "...smotat nití,...".
Kečup nepatrí do varenia, na to existuje množstvo iných prípravkov!
Petra
|27. 4. 2013 11:52
Kečup používám, ale v tomhletom receptu dost hnusně zkazil omáčku a mě náladu :-( .
Uvařila jsem to :-) Ochutnat jsem sice chtěla, nicméně na mně nezbylo ale vůbec nic, jak jim to doma chutnalo. Dovolili mi akorát umýt pekáč, páč si to ani nepřendavali na talíř. :-D
Marta
|8. 9. 2012 13:13
Uvařila jsem to :-) Ochutnat jsem sice chtěla, nicméně na mně nezbylo ale vůbec nic, jak jim to doma chutnalo. Dovolili mi akorát umýt pekáč, páč si to ani nepřendavali na talíř. :-D
Tento recept jsem vyzkoušela a celá rodina se olizovala až za ušima, jen jsem místo 5 lzic kečupu dala jen 3 a dle rady tady v komentářích jsem přidala trochu nakládané kapie a trošku nálevu. Je to vážně SUPER recept, díky moc a dávám velikou 1!