Je to naprosto skvělý a jednoduchý zákusek, který jsem jednou ochutnala u kamarádky Andrei a od té doby nepeču nic jiného!Andrejko, díky za TIP!!:))Na náplň používám pomazákové máslo. Je to taky moc dobré a dobře se roztírá.
Váš "Kefírový zákusek" má všude veliký úspěch. Rozdala jsem recept už několikrát a kolegyně, které ho dělaly, jsou na tom stejně. Prostě všude samá velká chvála! Ivana
je to dobrý,opravdu zákusek pro slavnostní příležitost
Tak jsem upekla,vypadá to dobře,tedˇčekám až to ztuhne,pak ještě napíšu.Příprva jednoduchá,i když to vypadalo složitě.
Jsem ráda, že Vám chutnaly a co se ještě toho tvarohové náplně týče, tak ŽÁDNÉ MLÉKO,ŽÁDNÉ ŘEDĚNÍ, tak jak je to uvedeno. Pravdu máte druhý den pokud zbudou jsou prostě senzačně vláčné. Jako čokoládovou polevu dávám rozpuštěný tyčinky v mikrovlné troubě Ledové kaštany s troškou ceresu. :o))
Sice odpovídám za autorku, ale snad to nevadí. S tvarohem jsem žádné problémy neměla. Sice do náplní používám radši tvaroh v obalu, ale měli jen ve vaničce. Náplň byla sice řidší, ale dostatečně ztuhla a pěkně to drželo. Do normálního tvarohu bych asi přidala trochu mléka. Krájela jsem hodně teplým nožem, abych co nejméně poškodila čokoládu. Dejte vědět, jak vám chutnal.
Já mám špatnou zkušenost s Míša řezy, nevím čím to je,ale tvaroh se od piškotu odlupuje, jak je to u tohoto zákusku? Ráda bych ho zkusila.
Sice jsem už jeden komentář napsala, ale nedá mi to. Druhý den je buchta ještě lepší! Kdyby to šlo, dám k jedničce ještě několik hvězdiček. Ivana
Prostě vynikající! S kefírem je buchta krásně mokrá, přesně tak jak to máme u nás rádi. Řekla bych, že je ještě lepší než "Míša řezy". Vřele doporučuji a díky za recept. Ivana
Ivčo děkuji za upozrnění a zároveň se omlouvám Vám a všem ostatním, které to odradilo jej upéct. Patří tam 2 SKLENICE MOUČKOVÉHO CUKRU.Ještě jednou se moooc omlouvám. :o))IVČA
Ráda bych tento zákusek zkusila, ale nechce se mi ho dělat bez cukru do těsta. Opravdu tam žádný nepřijde? Díky za odpověď. Ivana