Korpus: do mísy rozklepneme vejce, přilijeme kefír a olej, přisypeme cukr, kakao, mouku s kypřidly a vše promícháme na hladké těsto, které nalijeme do vyššího velkého plechu vymazaného máslem a vysypaného hrubou moukou nebo kokosem a rovnoměrně ho rozetřeme. Dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na cca 15 - 20 minut. Vyzkoušíme špejlí. Necháme zchladnout.
2
Krém: mléko s pudinky a cukrem uvaříme dle návodu, pak odstavíme a ještě do horkého pudinku dáme máslo, které necháme volně během míchání v pudinku rozpustit. Pudink za občasného promíchání necháme zchladnout, pak do něj zašleháme tvaroh a smetanu. Pokud chceme mít krém "kokosovější", dáme o 50 ml mléka víc a do mléka s pudinkem a cukrem navíc ještě přisypeme 4 - 5 lžic kokosu.
3
Na vychladlý korpus rovnoměrně rozetřeme krém, na který nacákáme "cik - cak" polevu nebo řezy můžeme posypat kakaem, případně kokosem.
4
Řezy necháme v chladnu ztuhnout a proležet, pak krájíme na kostky nebo čtverce.