• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kefírové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Kefírové řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kefírové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Řezy
    • 3
      hrnek polohrubá mouka 1/4litrové
    • 2
      hrnek cukr krupice
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 150
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce horká voda nebo rum

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady na řezy smícháme dohromady a nalejeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Zvolna pečeme asi 35-40 minut. Na krém vše utřeme dohromady a namažeme na vychladlé řezy.
2
Je to dobré i bez krému polité čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Kefírové vdolky s parádou

Kefírové vdolky s parádou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 3. 2. 2012 20:36

    Asi jsem někde udělala chybu. Nedalo se to jíst. Těsto vůbec nebylo nadýchané, porézní, jak jsem zvyklá, ale jednolitá gumová hmota, mastná... Fakt netuším kde jsem udělala chybu, ale popravdě druhou šanci tomuto receptu asi nedám, i když to je asi trochu nespravedlivé. Holt riziko zkoušení novinek.

  • Jana | 18. 9. 2011 15:10

    výborné a rychlé :-)

  • Lilija Macková | 1. 12. 2007 12:04

    Moc moc dobře!

  • Lucie | 13. 8. 2006 17:21

    Řezy jsou moc dobroučký.Nedávala jsem nahoru krém,to my nemáme rádi. Ale dovnitř jsem dala kokos,ořechy,rozinky a nastrouhala jsem jablíčko.Napadlo mě tam rozdrobit kousky čokolády,ale to už byla buchta v troubě.No a dala jsem ještě jedno vajíčko. Prostě super dávám 1

  • Handula | 6. 8. 2006 18:21

    s těma jablkama to není špatný nápad,já to nezkoušela,ale dokud to neskusíte nebude vědět jaké to je, zkuste to a dejte vědět

  • Ivana Samcová | 6. 8. 2006 14:47

    Rychlá a dobrá buchta s vynikající polevou /krémem/. Handulo, nezkoušela jste do těsta přidat třeba strouhaná jablka? Docela by mne lákalo zkusit, jaké by to bylo. Díky za odpověď. Ivana

  • Ivana | 6. 8. 2006 12:46

    Tento recept jsem vyzkoušela. Myslím, že to občas upeču, ale neni to nic zvláštního. Je na tom dobré, že se po tom člověk nedusí. Krém je dobrý, ale na můj vkus moc sladký. To ale neni žádný problém, stačí dát méně cukru. :-)

  • Kuchařka on-line | 28. 7. 2006 20:00

    Opraveno.

  • Handula | 28. 7. 2006 19:33

    omlouvám se, ale vloudil se mi v receptu překlep a nevím jak to mám opravit. Místo 1 lžíce vody tam patří 1 LŽÍCE JEDLÉ SODY.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Horká voda Jedlá soda Kakao Kefír Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky

Kokosky

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Plněná kuřecí prsa

Plněná kuřecí prsa

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

152
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
91
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
84
Bramborovo-brokolicový salát s kozím sýrem
Bramborovo-brokolicový…
83
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
78
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Kefírové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact