• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kefírové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Kefírové řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kefírové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Řezy
    • 3
      hrnek polohrubá mouka 1/4litrové
    • 2
      hrnek cukr krupice
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 150
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce horká voda nebo rum

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady na řezy smícháme dohromady a nalejeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Zvolna pečeme asi 35-40 minut. Na krém vše utřeme dohromady a namažeme na vychladlé řezy.
2
Je to dobré i bez krému polité čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Kefírové vdolky s parádou

Kefírové vdolky s parádou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 3. 2. 2012 20:36

    Asi jsem někde udělala chybu. Nedalo se to jíst. Těsto vůbec nebylo nadýchané, porézní, jak jsem zvyklá, ale jednolitá gumová hmota, mastná... Fakt netuším kde jsem udělala chybu, ale popravdě druhou šanci tomuto receptu asi nedám, i když to je asi trochu nespravedlivé. Holt riziko zkoušení novinek.

  • Jana | 18. 9. 2011 15:10

    výborné a rychlé :-)

  • Lilija Macková | 1. 12. 2007 12:04

    Moc moc dobře!

  • Lucie | 13. 8. 2006 17:21

    Řezy jsou moc dobroučký.Nedávala jsem nahoru krém,to my nemáme rádi. Ale dovnitř jsem dala kokos,ořechy,rozinky a nastrouhala jsem jablíčko.Napadlo mě tam rozdrobit kousky čokolády,ale to už byla buchta v troubě.No a dala jsem ještě jedno vajíčko. Prostě super dávám 1

  • Handula | 6. 8. 2006 18:21

    s těma jablkama to není špatný nápad,já to nezkoušela,ale dokud to neskusíte nebude vědět jaké to je, zkuste to a dejte vědět

  • Ivana Samcová | 6. 8. 2006 14:47

    Rychlá a dobrá buchta s vynikající polevou /krémem/. Handulo, nezkoušela jste do těsta přidat třeba strouhaná jablka? Docela by mne lákalo zkusit, jaké by to bylo. Díky za odpověď. Ivana

  • Ivana | 6. 8. 2006 12:46

    Tento recept jsem vyzkoušela. Myslím, že to občas upeču, ale neni to nic zvláštního. Je na tom dobré, že se po tom člověk nedusí. Krém je dobrý, ale na můj vkus moc sladký. To ale neni žádný problém, stačí dát méně cukru. :-)

  • Kuchařka on-line | 28. 7. 2006 20:00

    Opraveno.

  • Handula | 28. 7. 2006 19:33

    omlouvám se, ale vloudil se mi v receptu překlep a nevím jak to mám opravit. Místo 1 lžíce vody tam patří 1 LŽÍCE JEDLÉ SODY.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Horká voda Jedlá soda Kakao Kefír Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Pražené mandle

Pražené mandle

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
38
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Kefírové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact