Jednoduché, rychlé, výborné. Při kojení jsem omezila kvasnice, ale lívance jsem si nemohla odpustit - tohle je skvělý recept. Posypáváme krystalovým cukrem a skořicí, případně mázneme zakysanou smetanou a posypeme jahodami, borůvkami, ... Je to bašta.
Prave jsme je dodelala a uz jsou i snedene. Opravdu vyborne a rychle. Napad s poklici jsem take uvitala,je to super. Verko, dekuji za skvely recepr. Nemela jsem sodu a tak jsem dala prasek do peciva. Davam 1*
Valentina Gonosová
|26. 6. 2007 13:49
jsou vynikající a ten nápad s poklicí taktéž. Pochutnali jsme si celá rodina . Opravdu TOP recept.
Radka
|24. 5. 2006 10:24
Lívance byly moc dobré, vyhovovala mi téměř nesladká chuť. výborné je posypat je zlehka skořicovým cukrem, nebo namazat nějakým nepříliš sladkým přírodním džemem. K pečení mám jednu zkušenost, když naliju těsto do pánve, nejprve opékám jednu stranu s poklicí. Nestane se mi tak, že při otáčení na stranu druhou stéká ještě řídké těsto z vrchní strany.