Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
tereza
|20. 4. 2015 12:14
ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou :D
filomena
|15. 1. 2015 08:18
Měla jsem na mysli podmasli
filomena
|15. 1. 2015 08:17
Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?
Mirek Staněk
|15. 6. 2014 14:34
mě to v pohodě vyšlo :) nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)
Márty
|2. 6. 2014 18:18
Mě taky :-(
jana stebelova
|13. 7. 2007 13:29
do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.
Alena yy
|6. 5. 2005 16:24
Místo hladké mouky dávám polohrubou a jedlé sody 1.plnou lžičku!! U hladké mouky je to obzvlášť nutné- je tz.těšká.
Nada Trávníčková
|11. 4. 2005 15:01
Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.
d.
|25. 10. 2004 10:27
opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...