• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Kefírová buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 350
      g moučkový cukr
    • 0,50
      l kefír
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      lžička jedlá soda
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Kefírová bábovka

Kefírová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tereza | 20. 4. 2015 12:14

    ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou :D

  • filomena | 15. 1. 2015 08:18

    Měla jsem na mysli podmasli

  • filomena | 15. 1. 2015 08:17

    Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?

  • Mirek Staněk | 15. 6. 2014 14:34

    mě to v pohodě vyšlo :) nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)

  • Márty | 2. 6. 2014 18:18

    Mě taky :-(

  • jana stebelova | 13. 7. 2007 13:29

    do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.

  • Alena yy | 6. 5. 2005 16:24

    Místo hladké mouky dávám polohrubou a jedlé sody 1.plnou lžičku!! U hladké mouky je to obzvlášť nutné- je tz.těšká.

  • Nada Trávníčková | 11. 4. 2005 15:01

    Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.

  • d. | 25. 10. 2004 10:27

    opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...

  • Kuchařka on-line | 25. 5. 2004 15:30

    Jedná se o 1 l kefíru. Doplním do receptu.

  • Markéta Kadlecová | 25. 5. 2004 12:39

    Jaké balení kefíru?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Kakao Kefír Moučkový cukr Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Bylinková žebírka na pivu

Bylinková žebírka na pivu

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

61
Zapečená cuketa
Zapečená cuketa
45
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
40
Srbské rizoto
Srbské rizoto
33
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
26
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact