ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou
Měla jsem na mysli podmasli
Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?
mě to v pohodě vyšlo nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)
Mě taky :-(
do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.
Místo hladké mouky dávám polohrubou a jedlé sody 1.plnou lžičku!! U hladké mouky je to obzvlášť nutné- je tz.těšká.
Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.
opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...
Jedná se o 1 l kefíru. Doplním do receptu.
Jaké balení kefíru?