• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Kefírová buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 350
      g moučkový cukr
    • 0,50
      l kefír
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      lžička jedlá soda
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Kefírová bábovka

Kefírová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tereza | 20. 4. 2015 12:14

    ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou :D

  • filomena | 15. 1. 2015 08:18

    Měla jsem na mysli podmasli

  • filomena | 15. 1. 2015 08:17

    Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?

  • Mirek Staněk | 15. 6. 2014 14:34

    mě to v pohodě vyšlo :) nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)

  • Márty | 2. 6. 2014 18:18

    Mě taky :-(

  • jana stebelova | 13. 7. 2007 13:29

    do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.

  • Alena yy | 6. 5. 2005 16:24

    Místo hladké mouky dávám polohrubou a jedlé sody 1.plnou lžičku!! U hladké mouky je to obzvlášť nutné- je tz.těšká.

  • Nada Trávníčková | 11. 4. 2005 15:01

    Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.

  • d. | 25. 10. 2004 10:27

    opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...

  • Kuchařka on-line | 25. 5. 2004 15:30

    Jedná se o 1 l kefíru. Doplním do receptu.

  • Markéta Kadlecová | 25. 5. 2004 12:39

    Jaké balení kefíru?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Kakao Kefír Moučkový cukr Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Dort srdce

Dort srdce

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Cookies chip

Cookies chip

Bramboráky (křupavé)

Bramboráky (křupavé)

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

118
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
29
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
28
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
26
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact