Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové fondue
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Piškotová bábovka II.
Gnocchi s listovým špenátem
Pomazánka z červené řepy II.
Hovězí vývar s nudlemi
Jablečný závin z listového těsta
Smoothie s Kinder Pinguí
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky