• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kedlubnový salát s fenyklem
Napište svůj komentář k receptu

Kedlubnový salát s fenyklem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
Kedlubnový salát s fenyklem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks kedlubny
    • 1
      ks jablko
    • 1
      lžíce pomerančová šťáva
    • 1
      ks fenykl
    • 8
      ks ředkvička
    • 50
      g vlašské ořechy
    • řeřicha
    • 50
      g parmezán
  • Zálivka
    • 1
      šálek pomeranč červené
    • 2
      lžíce vinný ocet červený
    • 1
      lžička dijonská hořčice
    • 1
      ks šalotka jemně nasekaná
    • 1
      stroužek česnek drcený
    • 1
      lžíce med
    • 2,30
      šálek olivový olej 2/3
    • 1
      lžíce pomerančová kůra
    • sůl
    • pepř mletý
    • fenykl na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny a jablko oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, zakapejte pomerančem.

RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!

2
Fenykl nakrájejte natenko (jemné lístky odložte na zálivku). Ředkvičky nakrájejte na plátky. Ořechy nasucho opražte. Umíchejte zálivku.
3
Zeleninu s ořechy a jablkem rozložte na talíře, přelijte zálivkou, poklaďte tenkými plátky parmazánu a posypejte zelenými lístky.

RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Salát Caprese

Salát Caprese

Salát Caesar

Salát Caesar

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Zeleninové Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Dijonská hořčice Fenykl Jablko Kedlubny Med Olivový olej Parmezán Pepř mletý Pomeranč Pomerančová kůra Pomerančová šťáva Ředkvička Řeřicha Šalotka Sůl Vinný ocet Vlašské ořechy

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Hned měkké vánoční perníčky

Hned měkké vánoční perníčky

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Veganský perník

Veganský perník

Květáková polévka s mrkví  II.

Květáková polévka s mrkví II.

Něžná pomazánka z mascarpone

Něžná pomazánka z mascarpone

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Poslední sledované recepty

176
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
64
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
60
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
60
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové…
54
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Další pár StarDance Tour odhalen: Návrat zlatého Hese s Kateřinou!

Další pár StarDance Tour odhalen: Návrat zlatého Hese s Kateřinou!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Kedlubnové zelí
Kedlubnové zelí
Kedlubnové zelí dušené na špeku (slanině)
Kedlubnové zelí dušené na špeku …
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami…
Kedlubnový salát s křenem
Kedlubnový salát s křenem
Keeftedes - rodinné Ťofty
Keeftedes - rodinné Ťofty
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
  • Recepty.cz
  • Kedlubnový salát s fenyklem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact