Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka III.
Mexická polévka z naší hospody
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Jahodový dort s myškami
Gulášová polévka z předního hovězího…
Piškotová roláda podle Lidušky
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Kouzelný vaječný koňak
Sladký jogurt s kořením
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže