Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marcipán ze sušeného mléka
Soté z vepřového masa
Masovo-zeleninová rýže
Malinové profiterolky
Rýžový nákyp s broskvemi
Luxusní punčák
"Párkrole" - párkové kremrole
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Buřty na pivě
Mexická tortilla se zelným salátem
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Tatarák s kapary
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem