Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lepenice
Zelňačka s mletým masem
Plněné smažené brambory
Křupavý jarní salát
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Ovesné cookies s brusinkami
Sněhové pusinky II.
Pečené kuře s nádivkou
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…