Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí paprikový perkelt
Vepřové bavorské závitky
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Křenová pomazánka z červené řepy
Bramborové housky
Pribiňáčkové řezy
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake