Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory s mletým masem a…
Ořechový chléb II.
Bábovka s kysanou smetanou
Mrkvovo-celerový salát
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Závin z listového těsta se zelím a…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
České kuře pečené
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki