Lehký, zdravý a přitom vynikající - to je salát z kedluben, jablek, ředkviček, fenyklu, vlašských oříšků a parmazánu. Báječně chutná s naší zálivkou připravenou z pomerančové šťávy, hořčice, medu, šalotky a česneku.
RADA: Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!
RADA: VIDEO, jak připravit avokádovou pomázánku s lučinou
Salát Nicoise
Salát Caprese
Salát Caesar
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husa po staročesku
Buchty - těsto z domácí pekárny
Kuřecí prsa se žampiony II.
Lahodné profiteroles
Tvarohové koblihy II.
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Zeleninový salát s kuřecím masem
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Meruňková marmeláda (džem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou