Plátky kedlubny obalíme v solamylu, pak namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji. Dip připravíme tak, že majonézu zředíme smetanou a vínem, přidáme ostatní suroviny, promícháme. Nejlepší přílohou jsou brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Součková
|19. 6. 2013 14:38
Dnes jsem konečně zrealizovala tenhle recept, na který jsem se dlouho chystala. Dip jsem jen udělala z majolky, zakysané smetany, hořčice a cibule jako vždycky, tak nám chutná nejvíc a ke kedlubně se dobře hodil. Můžu doporučit, chutnalo nám.
sapik
|23. 6. 2012 09:25
super, kedlubna byla ok :-* <3 <:-) :-P :-D
Petr
|21. 7. 2011 12:53
fakt dobrý 8-)
Vlaďka Vorlová
|27. 6. 2011 18:30
Připravovala jsem i s tou studenou omáčkou a musím recept velmi pochválit. Chutnalo nejen manžílkovi, ale i našim adolescentům.