Cibule oloupeme, pokrájíme na kostičky a necháme na trošce rozpáleného oleje lehce zezlatovět.
2
Přidáme na nudličky pokrájený řapíkatý celer, mleté maso a dále smažíme do vysmažení šťávy z masa za častého promíchání. Ke konci smažení osolíme. Poté přisypeme kari koření dle chuti a barvy, krátce osmažíme, přisypeme na kostičky nebo nudličky pokrájenou kedlubnu (mladou, nedřevnatou) a přilijeme smetanu.
3
Dusíme do změknutí kedlubny za občasného promíchání a případného podlití dle potřeby. Nakonec směs zahustíme troškou jíšky nebo solamylem nebo moukou rozmíchanou v malém množství studené vody a krátce provaříme.
4
Směs dochutíme dle chuti solí nebo sojovou omáčkou a můžeme podávat.
5
Podáváme s rýží, bramborem, těstovinami, gnocchi, pečivem...