Korpus: žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej se zamíchanou kávou, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do připravené formy (cca 23-25 cm) nebo pekáčku a dáme péct do předehřáté trouby na 170 stupňů dorůžova, vyzkoušíme špejlí.
2
Korpus necháme zchladnout, pak pokapeme likérem, který necháme vstřebat do těsta (můžeme ho do korpusu i napíchat).
3
Na Kávový korpus nalijeme ještě teplý pudink uvařený z mléka, cukru, kávy a pudinku, do kterého jsme ihned po uvaření vmíchali a nechali rozpustit plátek másla. Opět necháme zchladnout.
4
Mezitím si připravíme kávovou smetanu, kterou připravíme vyšleháním smetany ke šlehání, vanilkového cukru, ztužovače šlehačky (pokud máme smetanu s nízkým obsahem tuku) a trošky kávové sedliny. Kávovou šlehačku rozprostřeme na pudinkovou náplň a vše dáme do chladna proležet nejlépe do druhého dne.