Přidávám foto :-) . Ze silikonové babovky se leskne jak psí kulky :-D Akorát sem měla asi nějakou sulnější tu kávu,protože je černá jak uhlí . Dodala jsem rozinky a pul hrnku kokosu. Výýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýborná !
Šlehačkovou bábovku dělám léta létoucí, fígl s tím dát do šlehačky kávu mě nikdy nenapadl. Určitě vyzkouším. Já zase do "klasického" těsta dala špetičku badyánu a hřebíčku, a taky jí to pozvedlo k výšinám :-)
Babovka byla moc dobra a jednoducha, ale nic extra, cekala jsem neco extra.
Také u nás zmizela tato bábovka za jedno odpoledne. Jen dodám, že bílky jsem vyšlehala zvlášť - měla jsem strach, že se mě jinak bábovka zdrcne.
Opravdu dobrá, jen se po ní zaprášilo:-)) Dávám 1.
Vyzkoušela jsem a chuť je dobrá, ale konzistence je na moje gusto trošku gumová. Asi tam chybí aspoň nějaký tuk (kromě toho ve šlehačce) nebo by možná pomohl sníh z bílků..
Musím taky vyzkoušet, tuto bábovku jsem ještě nedělala a to je chyba, nějak mi unikla ....
z uvedeného těsta jsem dělala velikonočního beránka a byl výborný
Lusindo, prosím, bez vykání. A samozřejmě se normálně tetelím, mám radost, že chutnalo. Já peču bábovky víceméně jen v týdnu ke snídani, a už jsem nevěděla jakou, tak mě napadla tahle kombinace. Tahle značka kafe je moc dobrá, tak jsem si řekla, jaká asi bude v bábovce. Zmlsala jsem si rodinku, na víkend chtějí vždy něco "lepšího", ale mě to baví.Hezký den
Během dvou dnů vařím druhý recept od Vás Hani a opět bombice!Luxusní bábovka,nemá konkurenci.Velká jednička.
Z těsta jsem dělala beránka a krásně se povedl
Irenko, moc mě to potěšilo. Přeji krásný, slunečný den.
Fakt bomba, bábovka nemá chybu. Ze stolu zmizela dřív než se stihlo vypít kafe:-))))). Vyzkoušela jsem to i s těmi mandlemi a opravdu to bylo výborné, dávám za 1*.
Paní Hanko děkuji. V pondělí dám vědět, jak to dopadlo.
Irenko, šlehačku ohřát tak, aby se v ní káva rozpustila. Jako mléko na kakao např. Tahle značka kávy je vlastně " prášek ", tak se rozpouští lépe než granulovaná.
Vypádá mooooc pěkně, o víkendu vyzkouším. Mám dotaz, šlehačka má vřít nebo ne, když budu rozpouštět kávu?Ještě jsem to takhle nezkoušela. Děkuji