![Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jJBbKEDd/h222w297t.jpg)
Listové těsto už peču na pruhy (na pečícím papíře) a do krému přidám lžičku zrnkové mleté kávy, víc voní. Při podávání jen zdobím šlehačkou. Pláty můžu mít upečené třeba týden, pak už je říprava rychlá.
Spíš bych doporučila horní plát před pečením rozkrájet, dílky po upečení pak přiložit na natřený plát s krémem, spodní díl se již nerozpadne při krájení.
Znám podobný mouččník z listovcého těsta,na prví plát příjdou piškoty a na to strouhané jablka a pudik a pak druhý plát těsta a peče se to dohromady.Myslíte,že tady to by nešlo?Neumím si přectavit,jak se mi povede ten plát bez poškození,když je upečený dát na stůl,nebo vál a pracovat s ním