káva je uvařená,v návodu se to taky píše :-),když nebude přímo vařící,tak teplá nevadí...:-))))
to kafe má být uvařený?a mám počkat až to vychladne?a pak teprve smíchat s bílkem?děkuji
Aby byly perníčky měkké,přidávám k nim krajíc nebo dva chleba.Vezmu hluboké pekáče,co v nich peču kuře,naskládám perníčky,přidám 1-2 krajíce čerstvého chleba a zavřu druhým pekáčem.Dám do chladna do druhého dne odležet.Perníčky jsou pak krásně měkké,a nebojte se,nemají vůni po chlebu.Druhý den chleba vyndám,měnit ho za jiný není třeba.
perníčky jsou hned měkké nebo se musí nechat odležet?
Bílek smícháme s kávou jen tak,bez našlehání,šleháme pouze vydličkou,jen aby se bílek spojil s kávou...
Ten sníh má být ušlehaný úplně jako do buchet? děkuji
Těsto na perníčky vyvaluji asi na 5 mm,peču "do růžova" asi 10-15 min.Měkké jsou hned,nemusí se nechávat odležet.
Jak vysokou placku vyválet, na kolik stupňů a jak dlouho péct a za jak dlouho změknou?
Aby byly perníčky brzy měkké, přidám k nim do krabice rozkrojené jablko. Perníčky natáhnou vlhkost z jablka. Jablko měnit, aby nezplesnivělo!!! Za 2 - 3 dny jsou perníčky měkké.