Delala jsem roladu nekolikrat a je VYBORNA!! Netrha se, je nadychana a krem je akorat! Jen je treba vedet, ze mleko s moukou se musi uvarit. Ja postupovala takto: Uvarit mleko s moukou a vanilkovym cukrem do huste kase. Nechat vystydnout. Pak veslehat maslo, cukr, atd...
Nápodobně, krém jsem dělala přesně podle hmotností a ml a měla jsem z něj absolutně tekutý nesmysl. Vyhodila jsem 200 g másla zbytečně
Nápodobně, krém jsem dělala přesně podle hmotností a ml a měla jsem z něj absolutně tekutý nesmysl. Vyhodila jsem 200 g másla zbytečně
Bohužel, ale i když jsem tento recept dělala, tak mi silně chyběl další postup. Zadrhla jsem se u krému a teď s tím vyvádím kdejaké hlouposti. Proto musím dát za 5. Pro laika, jako jsme já, je to celkem šílené...