Vejce po délce rozpůlíme a poklademe kaviárem. Zavineme do částečně přeloženého plátku šunky (vejce musí být vidět). Položíme na talířek, přidáme hranolek másla a dílek citronu.
2
Podáváme s krajíčkem žemle.
3
Hranolky másla krájíme z dobře vychlazeného másla vroubkovaným nožem ponořeným do horké vody.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Janina
|18. 9. 2014 12:15
Popravdě jak je popisováno v receptu si to nedovedu představit. To na tom obrázku ano... dělám podobně a je to dobrota.
Simča Sládková
|6. 3. 2007 14:25
Je trošku škoda, že obrázek neodpovídá receptu. Na obrázku jsou vyjmuté žloudky vyšlehané s máslem či taveným sýrem, ochucené a pak nastříkané zpět do bílkových misek, dále ozdobené kaviárem a položení na listu salátu. Je to výborná varianta, ALE JINÁ, než popisovaný recept....