Tak déle jak dva dny jsem ho před konzumací neuchránila a stejně to byla mňamka :-D Oproti výše uvedenému jsem použila olivový olej a na plátky nakrájený česnek.
jednou ho dělala kamarádka, byl moc dobrý, ale určitě tam dávala ještě česnek. a našla jsem i odkaz na wikipedii. tam je to odležení dokonce týden.. a u nás teď albert přestavovali a už tam není ani sterilovaný kopr! :-X
Ahoj Lado, tenhle recept je dobrý, ale dát do zavařovaček a nechat v lednici odležet aspoň 3 dny, sýr bude jemnější. Cibulí a kapií nešetřím a někdy přidám i olivy na kolečka. Olej je lepší olivový. ;-) ;-)
Nemáte někdo zkušenosti s domácím kavakem? Je tento recept ten pravý? Nebo kde koupit kavak? Ještě nedávno jej měli v Albertu, teď už ani tam ne :'( :'(
Jan Struska
|26. 9. 2006 22:32
a kde je česnek ?!!!, hoši :-))
František Charvat
|27. 3. 2005 11:03
recept je vynikající doporučuji přidat olivy alečo(může být i sterilované), případně kousek feferonky