Připravte silnou horkou kávu, těsně před podáváním přidejte do každého šálku kopeček zmrzliny Carte d’Or Tiramisu, ozdobte čokoládovými šupinkami a ihned podávejte.
2
Náš tip: zmrzlinu Catre d’Or Tiramisu; můžete nahradit jinou variantou zmrzliny Carte d’Or, například Créme Caramel, Milka nebo Stracciatella.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka
|12. 9. 2014 10:53
Zmrzlina je to dobrá, ale ne ze smetany:-(
Hana
|5. 9. 2014 21:08
https://www.caro.cz
Di
|23. 10. 2013 12:32
Caffé affogato, jak se tahle úžasná specialita jmenuje, stojí za ochutnání. A nebude to ono, když nepoužijeme dobrou kávu a kvalitní zmrzlinu, třeba "obyčejnou" vanilkovou nebo pistáciovou, ale vždycky musí být kvalitní smetanová. ;-)
Di
|23. 10. 2013 12:29
Škoda je, co voda vezme a žena sní, říkával můj dědeček.
Fetuš
|9. 9. 2013 20:44
Cena jak cena, ale ten humus jíst, se podívejte na složení. Není tam po smetaně ani stopa, to je lepší si dát nitrožilně lžíci rostlinnho oleje. Chrocht. <3
gabi
|5. 2. 2013 15:31
cekam az se to upece :-)
Eliška
|12. 5. 2012 18:38
Ano, dobrá, drahá a do kávy je jí tudíž škoda!!!
Eliška
|12. 5. 2012 18:38
Ano, dobrá, drahá a do kávy je jí tudíž škoda!!!
Lenka Cvejnová
|2. 8. 2007 15:18
Odpovídám, i když nejsem autorka receptu. Ano, Carte D´ Or je zmrzlina, drahá, ale dobrá.
Evča
|26. 7. 2007 09:37
Carte D´Or Tiramisu je zmrzlina nebo co to je prosím tě??? Díky.