Cibuli necháme na oleji zesklovatět, vložíme na nudličky nakrájenou kýtu a trochu prudčeji opečeme ze všech stran. Osolíme a opepříme, mírně podlijeme a vlijeme lečo. Pod poklicí dusíme asi 30 minut, přidáme chilli, každý jak má rád.
já osobně to s rýží nemusím, vedou bramboráčky, ale manžel je schopný sníst to jak s rýží, tak i těstovinami :-D
vladi
|25. 2. 2011 12:55
dobré a rychlé :-)
elen Dankova
|28. 6. 2009 11:37
Tak kombinace s rýží mně osobně vůbec nesedí...:-(Já dávám jako přílohu hranolky...nejlépe ty do trouby, jsou krásně křupavé a není s nimi práce...
Petr Bradáč
|22. 2. 2008 20:25
Ja to miluji s bramboráčkem a tatarskou omáčkou.Zapijím pivečkem.Mňááááám.
Monika V.
|14. 1. 2007 11:04
Tak tohle dělám taky. Jen nedávám chilli, ale česnek a lečo nechám vydusit, aby to bylo hustší a pak tuto směs dám na očesnekované topinky a posypu sýrem.Je to taková hospodská topinka.
Ladislava Kalábková
|14. 1. 2007 10:14
U nás katův šleh frčí s rýží na půl s americkýma bramborama , ale děti nepohrdnou jenom hranolky.Bramborák je pro mě novinka - ochutnáme.
Eva Mlýnská
|30. 10. 2006 11:41
Bramborovými plackami máte na mysli obyčejný bramborák? Katův šleh je totiž s bramborákem vynikající. S tou rýží jsem to nezkoušela, dělám ho vždycky mezi bramborák.
Naďa
|4. 4. 2006 13:44
S katovým šlehem děláme maličkou obměnu: když je šťáva téměř vydušená,maličko popráším moukou (aby se to spojilo).Podávám s bramborovými plackami-na talíř 2-3 placky a na placky se navrší šleh.Vše podle chuti strávníka.Je to vynikající a zapité sklenkou pivka nemá konkurenci!