Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, přidáme sklenici leča, lžičku hořčice a kečupu a podle chuti feferonky, dusíme do měkka, nezahušťujeme.
2
Na každou porci na talíři nastrouháme čerstvý křen, podáváme s chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Fíla
|7. 10. 2011 14:10
hovězí určitě jde taky a je to moc dobrý...akorát musíte počítat s tím že je to tužší maso a je ho třeba více podusit ;-) jinak králík by taky nemusel být špatný...jestli ho vyzkoušíte napište jaké to bylo ;-)
Ruda Čech
|29. 3. 2008 11:31
Je možné použít i jiný druh masa? např.hovězí,králík...