Dobrý den, vařte si co chcete a z čeho chcete, ale pak si pojmenujte třeba Jožo nebo Lojza a ne "Katův šleh"! Disciplína patří i k vaření a je nezbytné dodržovat receptůru pokud vařím např. Katův šleh. Učte se!
a je to super ked naplníte týmto zemiakovú placku a tiež pridávam lečo
Super recept, dal jsem tam i trošku tabasca a má to správnej říz kurňa. ;-)
Pěkný den. Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu. Lžíci worcesteru Červeno papriku nakrájet na nudličky Kousek slaniny-orestovat s masem Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit. Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce. Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu. Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept. Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[
Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... :)) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!
Velice chutný,příloha nejlépe rýže nebo hranolky.Doporučujeme!Za zkoušku to stojí!
Taky to mám moc ráda.Dělávala jsem to v restauraci a to tam dost frčelo.Ale neznám to s okurkama,chilli papričkama a feferonkama.Feferonky a chilli papričky nemusím ale s okurkama to vyzkouším.
Výborný!!! ;-)
Dělala jsem z kuřecího masa s bramboráčky, při podávání jsem posypala strouhaným sýrem, Je to dobré. Když mě honí čas recept zjednoduším tak, že opeču okořeněné kuřecí maso a pak přiliji sklenici leča a skleničku sterilované kapie, přidám feferonku, okurku vynechám. Trochu podliji přidám trochu vegety a nakonec lehce zahustím malou lžičkou solamylu rozmíchané v trošce studené vody. Přidávám i česnek. Za 1 :-)
vyborné,dělala jsem jídlo pro 17 lidí a všichni si to chválili.Mňamka
chutné,rychlé a velmi dobré.vynechal jsem okurku a dal na topinku
Zrovna jsem dojedla,je to rychlé a skutečně moc dobré..
J e to opravdu moc fajn povedlo se to
recept
Janka, u nás sa vraví, že ostré jedlo páli 2x :)))
O ostrém jídle se u nás říká,že tak pálí,že by narovnalo i kudrnaté vlasy.Už jsem vařila mnohokrát,nejvíc nám to vážně chutná s topinkami.
Výborné,moc jsme si pochutnali,díky za prima recept.
Tak feferonku jsem dala opatrně jenom jednu (ale i s jádry) a musím říci, že se mi potí i palce u nohou. Ale jinak velmi pikantní (tu okurku jsem taky vynechala).
Na to ze moc nevařím,tak se mi to vcelku povedlo.Jenom s tím chilli jsem to trošku přehnal,ale o mě je známo že mám hubu z plechu,tak jsem to vydržel:-D
Dobré,jen ty okurky mi v tom nechutnaly,příště dám místo nich čerstvou papriku.Naloženou kapii jsem dávala také.Chutné s topinkami nebo americkými bramborami.
Je to bašta!!!!Jinak se toto jídlo nedá nazvat.
Musim říci, že tohle jídlo je opravdu dobrý! A zvladne ho i clověk, kterej toho moc nenavaří.. Pokud nejni k dispozici sterilovana zelenina, lze pouzit i syrovou papriku a rajcata, jen o neco dele podusit.. Cesnek i mleta paliva paprika se osvedcily, diky za radu.. Pokud to presto pak nema ten smrnc, doporucuji opatrne davkovat tabasco a dovede se to k dokonalosti.. ;-)
a z kuřátka to jde taky - pro ty co si hlídaj cholesteról :o)
Je to vynikající, doporučuji.
Asi před 2 roky,jsem tento recept objevila v kuchařce,je moc dobrý a rychlý,jen tam nedávám chilli papričky
Recept je dobrý, jen jsem to ještě vylepšil dvěma stroužky česneku.. A bylo to super, moc jsme si pochutnali.
Super recept !!!!Je to dobrota, diky za napad.Jarda
Taky jsem ho zkoušela.Doma hned jídlo poznaliže ho už jedli v restauraci.A chutnalo!
příloha malé bramboráčky perfektní!
Katův šleh jsme podávali s bramborovými plackami a je to výborné!
Musím říci, že to je výborné! A pokud nemáte po ruce mlété chilli papričky - nezoufejte. Při přípravě tohoto pokrmu můžete použít i mletou pálivou papriku. Sama jsem to vyzkoušela a na chuti to nic nezkazí.