• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kastrůlkové ražniči
Napište svůj komentář k receptu

Kastrůlkové ražniči

autor: kerim
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kastrůlkové ražniči
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 250
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • máslo
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • 250
      g salám gothaj

Postup přípravy receptu

1
Vezme se kastrůlek, může být i mísa z varného skla (je lepší), na dno se dá kousek másla velikosti vlašského ořechu a pokryje se naklepanými, osolenými a opepřenými malými plátky vepřového. Na ně se naklade hojně cibule nakrájené na kolečka. Další vrstvu tvoří tenké řezy anglické slaniny.
2
Nyní si připravíme ochucený kečup - do misky dáme kečup, silně se opepří, přidá se pálivá paprika, až se to zdá málem nepoživatelné, ale maso s tou slaninou to klidně snese. Tímto ochuceným kečupem se vrstva slaniny potře. Na to se rozloží kolečka salámu. Pokračuje se zase od masa, až do libovolné výše a taky podle množství počtu strávníků. Končí se vždy masem.
3
Vloží se do středně vyhřáté trouby a za 45 min. je to hotové. Před doděláním zalijeme půl sklenkou vody nebo vína. Ražničí se musí v troubě péci přikryté, aby maso bylo šťavnaté a zůstal dostatek šťávy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Špízy (ražničí) se zelím

Špízy (ražničí) se zelím

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 13:53

    1*

  • recepty 73 | 14. 3. 2010 18:29

    Dělal jsem z plecka,plátky se nekonaly,tak jsem nakrájel na kostičky a místo gothaje použil špekáčky ze sobotního opékání :-),super bašta,bez velkého nádobí :1*.JiříA doporučuji tu mísu z varného skla.

  • Daniela Kunová | 21. 8. 2008 08:33

    Vcera jsem vyzkousela a opravdu VYBORNE !!!

  • pavla | 8. 4. 2006 01:02

    vyborne

  • Petra Šmejkalová | 7. 3. 2006 17:45

    Vypadá to lákavě,takže to určitě vyzkouším a pak dám vědět.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kečup - jemný Máslo Pálivá paprika Pepř mletý Salám Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
55
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
51
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
35
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
33
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Karotkový krém s modrým sýrem
Karotkový krém s modrým sýrem
Kartouzské kobližky se šodó
Kartouzské kobližky se šodó
Kaše s pistáciemi
Kaše s pistáciemi
Kaše z ovesných vloček
Kaše z ovesných vloček
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Kaše z ovesných vloček s krupicí
  • Recepty.cz
  • Kastrůlkové ražniči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact