• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kaštanové Tiramisu
Napište svůj komentář k receptu

Kaštanové Tiramisu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kaštanové Tiramisu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 4
      ks žloutek
    • 4
      lžíce cukr krystal
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • 300
      g pomazánkové máslo 250-300
    • kaštanové pyré

Postup přípravy receptu

1
Nad párou vyšleháme žloutky, krystalový cukr a rum. Tuto směs necháme vychladnout a přimixujeme pomazánkové máslo a rozmrazené kaštanové pyré. Do dortové formy dáme na spodek vrstvu piškotů, pokapeme směsí káva + rum, na to navrstvíme polovinu náplně, znova vrstva piškotů, polijeme kávou s rumem a pokryjeme náplní.
2
Nakonec pořádně posypeme kakaem. Toto tiramisu s kaštanovým pyré sice zní nezvykle, ale je vynikající.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaštanové kuličky

Kaštanové kuličky

Kaštanové housky

Kaštanové housky

Kaštanové crème brûlée

Kaštanové crème brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 27. 6. 2011 15:17

    U nas v Italii se prodava "kastanova marmelada" (ve sklenici jako normalni marmelady). Jinak na podzim se prodavaji cerstve jedle kastany, kamaradka si pyre dela sama a da ho zmrazit. Ja se k tomu jeste nedostala. Netusim, jak je na tom Ceska republika s prodejem kastanu, ale pokud se prodavaji, tak si to pyre uvarit i do zasoby.

  • petika | 27. 6. 2011 14:59

    bohužiaľ tu v ČR sa dá veľmi ťažko zohnať gaštanové pyré. objednala som si cez internet, ale vobec to nemá takú chuť, ako tá klasická mrazená kocka :-( ak náhodou viete, kde to na sto-pro v Čr kúpim, budem len a len rada :-)

  • Mirka G. | 19. 9. 2006 17:48

    Je to zmes pretlačených jedlých gaštanov s cukrom a rumom, dostať to zmrazené v takej kocke ako maslo. Popozerajte v supermarketoch, učite to majú v Bile alebo aj inde. A je to výborné aj nastrúhané do pohárov, na to šľahačka a postrúhané čokoláda..mňam

  • Kalamitka | 4. 8. 2006 15:26

    to by mě taky zajímalo...

  • Alena H. | 24. 7. 2006 12:24

    Co je kaštanové pyré? Kde koupím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Tiramisu
Moučníky Dorty Dezerty Narozeniny Výjimečný den Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Dětské piškoty Hnědý rum Kaštanové pyré Pomazánkové máslo Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Utajená česneková krkovička

Utajená česneková krkovička

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Fazolové ragú se zeleninou

Fazolové ragú se zeleninou

Dušené kuře se zeleninou (tajine / tažín)

Dušené kuře se zeleninou (tajine /…

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

248
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
68
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
48
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
43
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Čermákova (52) ex Veronika (31) se zajdou Drahokoupilem (29): Lovestory pokračuje!

Čermákova (52) ex Veronika (31) se zajdou Drahokoupilem (29): Lovestory pokračuje!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Kaštanové Tiramisu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact