Všechny suroviny kromě džemu zpracujeme a necháme 2 hodiny v chladničce. Potom vyválíme na sílu 3 mm a formičkou vykrajujeme vajíčka. Upečeme.
2
Vychladlá vajíčka spojujeme po dvou džemem. Čokoládu ve vodní lázni rozpustíme a vajíčka potřeme. Ozdobíme ještě před ztuhnutím drobnými barevnými kuličkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna
|19. 3. 2008 15:23
Já peču tahle těsta dopředu vřdy- lépe se uleží, jako perníčky. Náplně a polevy zdobím těsně před, aby se krémy neskazily.
Jiřina O.
|8. 3. 2008 23:30
Může se těsto upéct týden dopředu? Tak jak linecké na Vánoce? Nejdřív upéct a potom i za několik dnů (po večerech když je čas) lepit džemem a zdobit.
Eva Červenková
|8. 3. 2008 09:55
čokoláda je na polevu...
Bara P
|1. 4. 2007 18:24
rada bych to vyzkousela jen potrebuji vedet jak dlouho budu pect a pri jake teplote :) dekuji
Anonym
|30. 3. 2007 16:00
Ty Ledové kaštany jsou do těsta nebo na polevu?Iveta
Blanka
|23. 3. 2007 08:28
Výborné.Zarazilo mě,že tam není vajíčko, ale že tam je šťáva z citronu.Zkusila jsem to a bylo to výborné. Dík za ten recept. Určitě ho zařadím mezi své oblíbené.
Lenka S
|5. 3. 2007 20:44
Je to moc dobré cukroví, ale jedny ledové kaštany mi nestačily ani na polovinu. Musela jsem dozdobit obyčejnou čokoládovou polevou.
Táňa K.
|7. 8. 2006 18:42
Výborné cukroví. Dělala jsem jako dortíčky plněné ořechovým krémem a polité čokoládou. Už se těším, až se do nich zase pustím, třeba o Vánocích.:-)
Martina S.
|15. 4. 2006 15:37
Výborná, ale nazvala bych je čokoládová, protože jsem je polévala obyčejnou čokoládovou polevou a zdobila barevným máčkem. Mohu doporučit, pěkně to vypadá a dobře chutná.