• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Karotkové pečivo (BC)
Napište svůj komentář k receptu

Karotkové pečivo (BC)

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karotkové pečivo (BC)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 150
      g mrkev
    • 100
      g tuk
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin vypracujeme vláčné těsto, vyválíme plát a formičkou vykrajujeme různé tvary. Pečeme v předehřáté troubě. Ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru a po vychladnutí spojujeme zavařeninou. Nejlépe se hodí meruňková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Zapečené pečivo s krabími tyčinkami + co dům dal

Zapečené pečivo s krabími tyčinkami +…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • František Brusák | 25. 11. 2007 08:50

    Pani Di kde je Vaše fantasie,píšete stále jen negativně a nevím proč?Tak pro Všechny ostatní.Nemusíte toto vůbec obalovati v cukru.Můžete to nechat neobalené nebo dle fantasie použít carob (náhraška čokolády) nebo jogurtovou polevu atd.

  • Di | 15. 11. 2007 14:20

    O mě přeci nejde, pane Brusáku. Vy uvádíte, že jde o cukroví BT, tedy bez cukru! Přitom obalení spotřebuje cukru leckdy mnohem více, než kdyby obsahovalo cukr samo pečivo. Já s Vámi souhlasím, že nesladké cukroví prostě udělat nejde.

  • František Brusák | 14. 11. 2007 23:52

    Paní Di tak to obalujte v sorbitu nebo jiném umělém sladidle.Víte ono snad ani cukroví nejde bez cukru to je jako bramborák bez brambor.Ale je dobré hledat kompromis,neuškodit a pochutnat.

  • Di | 13. 11. 2007 09:20

    Mně to připadá dost zavádějící. Pokud mám cukroví obalit v cukru, nejedná se rozhodně o pečivo, neobsahující cukr. Stejně tak, obsahuje-li med nebo rozinky (viz další recept), je v něm spousta cukru, i když ne řepného, a tudíž pro náš organismus stravitelnějšího.

  • olga | 13. 11. 2007 08:20

    Velmi chválím, že jste sem poslal takovou spoustu bezcukrových dobrot a moc se mi líbí to značení BC a BT v názvu- usnadňuje to výběr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Jednoduché sýrové tyčinky

Jednoduché sýrové tyčinky

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

78
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové
34
Kanadský králík
Kanadský králík

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Karotkové pečivo (BC)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact