• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Karibský králík na kakaové hořčici

autor: Smith-P.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karibský králík na kakaové hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce kakao neslazené
    • 5
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce créme fraiche (nebo šlehačka a podmáslí)
    • 3
      lžíce olej arašídový
    • 1
      ks králík celý bez hlavy
    • 1
      ks tymián větvička
    • 1
      ks petrželka hladká, větvička
    • 1
      ks estragon větvička
    • 2
      ks česnek stroužky
    • 4
      ks pažitka stonky
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      l drůbeží vývar
    • voda
    • mořská sůl hrubá
    • pepř celý čerstvě mletý
    • 0,50
      ks zelená paprika
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce cukr krystal jemný

Postup přípravy receptu

1
Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě.
2
Pro přípravu pokrmu nasekáme tymián, petrželku, estragon, česnek, šalotky a pažitku, králíka vykostíme a nakrájíme na menší kousky.
3
Hořčici smícháme s kakaem, přidáme Crème fraîche a dáme stranou. Ve velké pánvi s tlustým dnem rozpálíme olej. Až je horký usmažíme za stálého míchaní kousky králíka po dobu dvou až tří minut. Přidáme nasekané bylinky s česnekem a šalotkami jakož i bobkové listy, zalijeme kuřecím vývarem a dle potřeby přidáme tolik vody, aby kousky masa byly zcela ponořeny, přidáme směs Crème fraîche, kakaa a hořčice a dochutíme hrubou mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Vše promícháme a vaříme 45 minut.
4
V mezičase si nakrájíme papriky na proužky. Asi pět minut před koncem doby vaření rozpustíme v jiné pánvičce máslo a krátce je na něm opražíme s cukrem. Obsah první pánve rozdělíme na talíře a ozdobíme paprikami z druhé pánve. Můžeme podávat například s rýží.
5
Dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Smažení Vaření Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Guadeloupe Haiti Martinik Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Česnek Créme fraiche Cukr krystal Dijonská hořčice Drůbeží vývar Estragon Kakao Králík Máslo Mořská sůl Olej arašídový Pažitka Pepř celý Petrželka Tymián Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šulánky s mákem

Šulánky s mákem

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Polévka z vaječné jíšky

Polévka z vaječné jíšky

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
27
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
14
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Kari tofu s arašídy
Kari tofu s arašídy
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete s kokosem
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete…
Karibská kuřecí stehna
Karibská kuřecí stehna
Karkulčiny brambory
Karkulčiny brambory
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík I.
Karlovarský knedlík I.
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact